Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A juniorkorú Simonváros Csanád hátát nézte a férfi rúdugró-mezőny

2017-06-12 10:23:56

Június 9-e és 11-e között Székesfehérváron, a sportág Bregyó-közi regionális központjában randevúztak az ország legjobb felnőtt atlétái, hogy összemérjék erejüket a 122. országos bajnokságon. A mindent egybevetve 38 versenyszámban lezajlott viadalról nem hiányoztak a Gödöllői EAC versenyzői, akik közül – kellemes meglepetésre – hárman térhettek haza éremmel.
Bár, tavaly 5 arany- és 2 ezüstmedália volt a gödöllői termés az országos bajnokságon, tudni kell, hogy a korábbi GEAC-sikerkovácsok közül többen – a magasabb anyagi elismerés érdekében – a Honvédhoz igazoltak. A megfiatalított gödöllői csapat azonban így sem vallott szégyent, sőt!


Aranyérmet szerzett:
• Simonváros Csanád (rúdugrás, 480 cm, edző: Szörényi István). Ezzel az eredménnyel Csanád – a junior Európa-bajnoki részvétel mellett – a felnőtt csapat Eb-re is megváltotta a jegyét.

Bronzérmesek lettek:

• Renner Luca (magasugrás, 178 cm, egyéni csúcsbeállítás)
• Répási Petra (100 méteres gátfutás, 13,39 mp, egyéni csúcsbeállítás)

A Zsivoczky Attila, Suba László, Borisz Volkov és Deutsch Péter edzők által felkészített gödöllői különítmény tagjai közül további értékes helyezéseket szereztek: 4. Szamosi András (rúdugrás, 450 cm, egyéni csúcs), 6. Kriszt Annamária (rúdugrás, 350 cm, egyéni csúcsbeállítás), 8. Kriszt Katalin (magasugrás, 165 cm)
Kriszt Balázs szakosztályvezető szerint bizakodásra ad okot, hogy a GEAC mind a hat fiatal versenyzője jövő hét végén saját korosztályában indul majd az országos junior- és utánpótlás bajnokságon. Fotó: Simonváros Zsombor


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online