Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Diákolimpia: gödöllői érmek judoban és atlétikában

2017-05-29 08:07:08

Május 27-én, Zalaegerszegen rendezték meg a judo diákolimpia országos döntőjét. A rangos eseményre a Szádvári Zoltán vezetésével működő Gödöllői Judo Klub is delegált versenyzőket. Közülük a Hajós iskola tanulója, Makádi Liliána a diák B 40 kilogrammos súlycsoportban bronzérmet szerzett, míg Dubis Botond (Damjanich iskola) a diák A 41 kilogrammos kategóriában az 5. helyen végzett.


Május utolsó hétvégéjén az V. és a VI. korcsoportos diákatléták mérték össze a tudásukat Székesfehérváron, a Bregyói Atlétikai Központban. A korábbi napok sikerei után a Gödöllői EAC sportolói további érmeket nyertek.
Gadanecz György tanítványa, a Premontrei gimnázium tanulója, Szőke-Kiss Anna 800 és 1500 méteren egyaránt a dobogó második fokára állhatott fel az V. korcsoportosok mezőnyében. A nála két évvel idősebbek között indult EYOF (Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál) válogatott kerethez tartozó atlétalány teljesítménye főként 800 méteren (2:15,23 perc) adott bizakodásra okot. Rajta kívül iskolatársa, Csernyánszky Flóra egy bronzéremmel gazdagodott a VI. korcsoportosok 100 méteres gátfutásában. Edzője Kaptur Éva.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online