Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Távolabb tolta magától az ezüstérmet Tökölön a gödöllői tizenegy

2017-05-27 19:21:29

Annak ellenére, hogy az előző fordulóban a Tura ellen 4-0 arányban elvérzett, saját kezében tartotta a második hely megszerzésére irányuló esélyeit a gödöllői tizenegy. A célhoz vezető úton az idegenbeli győzelem volt a legkifizetődőbb megoldás a 12. pozícióban tanyázó Tököl ellen.

A vendégek szemszögéből nézve, nem indult rózsásan a találkozó, hiszen a 11. percben egy jogos büntető értékesítése után hátrányba került Szász Ferenc – egyébiránt fölényben futballozó – legénysége, amely a 18. percben, egy frappáns támadás végén, Koziorowski Richárd jól eltalált jobblábas löketével egyenlített.
A fordulást követően az optimista gödöllőiek azt gondolták, előbb-utóbb feltöri majd a tököliek védelmi reteszét a GSK. Sajnos, nem így történt. A vizitálók csupán kapufát eltaláló lövésig jutottak, ígéretes helyzeteik végén pedig rendre rossz döntést hoztak, így könnyen lehet, hogy lemondhatnak az ezüstéremről.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 29. forduló:
Tököl VSK – Gödöllői SK 1-1
(1-1)
Gödöllői gól: Koziorowski Richárd
A Gödöllői SK csapata 60 ponttal, 61-29-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyét foglalja el. Következik: Pilisszentiván SE – Gödöllői SK június 3., szombat 17 óra.


A megye három Közép A-csoportjában bajnokavatásra készültek. Ha szigorúan véve nem is hazai pályán, de Gödöllőn, a Táncsics Mihály úton ünnepelhetett a piros mezes GEAC a mindössze nyolc(!) játékossal kiálló sereghajtó elleni ütközet után. A 37. percben kérdésessé vált, folytatódik-e a komikus jelenetekkel laposan tarkított meccs, hiszen az egyik kisalagi játékos kapott egy rúgást, és úgy tűnt, nem lesz hadra fogható. Becsületére legyen mondva, visszaállt. Igaz, jobbára csak ténferegni…
A GSK II. Tóalmáson zárta az idényt, ahol jó kezdés után (2-0) kiengedte a sikert a kezéből. A hazaiak a szünetig 4-2-re fordítottak, és előnyüket a lefújásig megőrizték.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép A-csoport, 26. forduló:
Kisalag SC – Gödöllői EAC-SZIE 1-20
(1-8)
Gödöllői góllövők: Horváth Zsolt (4), Müller Péter, Angyal Zoltán (3-3) Beregszászi Béla (3, egyet 11-esből), Vagyóczky Márk, Nagy Gergő (2-2), Kurunczi Dániel, Vitárius Tamás, Barkóczi Ádám.
A Gödöllői EAC-SZIE együttese 64 ponttal, 151-34-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 1. helyén végzett.

SK Tóalmás – Gödöllői SK II.-Szada 6-4
(4-2)
Gödöllői gólok: Szabó László (2), Sztriskó Zoltán, Bali Dávid.
A Gödöllői SK II. csapata 45 ponttal, 80-39-es gólkülönbséggel a csoport táblázatának 6. helyezettje lett.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online