Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fagyik és borok versenyzenek Gödöllőn

2017-05-27 11:33:37

Fagyik és a borok számára hirdetett versenyt a Sisi Alapítvány. Erzsébet királyné 180. születésnapja, valamint az 1867-es koronázás 150. évfordulója jegyében megrendezésre kerülő, a koronázás hetében lezajló események gödöllői helyszíneken zajlanak le.

Június 7-én, szerdán 10 órától a Táncsics Mihály út 5. szám alatt található Villa Grande Prémium Rendezvény Centrum ad otthont az 1. Országos Sisi kedvenc bora elnevezésű versenynek. A megmérettetés különlegessége, hogy a borversenyre nevezett borokat okleveles, történelmi borvidékeinkről érkező kiváló szakmai szűri bírálja el, akik a névadóhoz, Sisihez méltóan, hölgyek lesznek. Ezen felül megnyitják az utat és külön bíráló bizottságot állítanak a hazai bioborok versengésének.

Egy nappal később, június 8-án, csütörtökön 10 és 17 óra között a főtéren, az Átrium Üzletház oldalában lévő Sissi Fagylaltozóhoz várják az érdeklődőket, akik a 2. Országos Igazmondó Fagyi versenynek lehetnek részesei. Az esemény különlegessége, hogy 4-14 év közötti gyermekek bírálják el a versenybe nevezett fagylaltokat, hogy mielőtt vakációzni mennének, eldöntsék, melyik számukra az év igazi fagylaltja.
A nyertes fagyi lesz a 2017. évi II. Országos Igazmondó Fagyija, ami 2017 nyarától mindazon cukrászdákban kapható lesz országszerte, akik partnerként csatlakoznak a kezdeményezéshez.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online