Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Juniorbajnoki címet szereztek a gödöllői kézilabdázók!

2017-05-14 19:27:48

NB II. Északi-csoport, 22. forduló:
Gödöllői KC – Hatvani KSZSE 25-24
(16-8)

Egyszerűnek tűnő képlettel vágott neki a 2016/2017-es bajnoki idény utolsó mérkőzésének a gödöllői társulat: amennyiben nyer a 4. helyen álló Hatvan ellen, ezüstérmes, amennyiben nem, a végelszámolásnál – függően a riválisok eredményétől – akár a dobogóról is lecsúszhat.

A cél elérése érdekében alaposan bekezdtek a hazaiak, akik a második félidő elejéig bírták saját, igencsak lehengerlő ritmusukat. Ezt követően magára talált a Hatvan, és felzárkózott. Annyira azonban nem, hogy veszélyeztesse a gödöllőiek medáliát érő diadalát.
Bartos Gábor a mérkőzést követően köszönetet mondott mindenkinek, aki segítette a csapatot a nem mindennapi siker kiharcolásában. A vezetőedző úgy fogalmazott, hogy az egy évvel korábbihoz képest sokkal színvonalasabb és kiegyensúlyozottabb volt a bajnokság. Lényegesen több kiélezett küzdelmet kellett megvívni a dobogós pozícióért, ami még értékesebbé teszi a gödöllői fiúk remek teljesítményét.
A Gödöllői KC csapata 28 ponttal, 591-552-es gólkülönbséggel a 2. helyen végzett a csoport tabelláján.

Juniorok: Gödöllő – Hatvan 48-9
Mácsár Gyula csapata az aranyéremért lépett pályára! Ehhez „csupán” annyit kellett tenni, hogy a gödöllői fiatalok felülmúlják a csoport tabellájának utolsó előtti helyén tanyázó hatvaniakat. A feladatot – szerencsére – gond nélkül, riválisukat időnként az őrületbe kergető megoldásokkal teljesítették a sárga mezes hazaiak, akik 36 ponttal (18 győzelem, 2 vereség), 632-426-os gólkülönbséggel az 1. helyen zárták a bajnokságot.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online