Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fontos pontokat szórtak el a gödöllői focisták az olajvárosban

2017-05-14 18:58:31

Amennyiben a gödöllői legénység nem tett le arról, hogy bajnoki címet szerezzen, mindenképpen győznie kellett a tabella utolsó előtti helyén álló Százhalombatta otthonában… …és reménykedni abban, hogy az egyidejűleg zajló rangadón a Tura felülmúlja listavezető Vecsést (ez nem következett be: az első számú bajnokaspiráns 3-1 arányban nyert idegenben).

A gödöllői tizenegy, amely kétszer is vezetett Százhalombattán, végül kénytelen volt szembesülni azzal a ténnyel, hogy pontokat veszít az „olajvárosban”. A vendégek találatai Nagy Tamás nevéhez fűződtek, aki az első félidőben, szűk félóra elteltével egy szöglet urán fejelte a labdát a hazaiak kapujába, majd a második játékrész közepén a Koziorowski Richárd tizenhatoson belüli buktatásáért megítélt büntetőt értékesítette. Fura, de nem áll messze az igazságtól, hogy a házigazdák jószerivel kétszer találták el a gödöllői kaput, ám az inkább ívelt, semmint bombaerős lövések a hálóban kötöttek ki.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 27. forduló:
Százhalombattai LK – Gödöllői SK 2-2
(0-1)
Gödöllői gólszerző: Nagy Tamás (2, egyet 11-esből).
A Gödöllői SK csapata 59 ponttal, 60-24-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyét foglalja el. Következik: Gödöllői SK – Tura VSK május 20., szombat 14.30 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


A Pest megyei harmadik vonalban az éllovas Gödöllői EAC-ra nem várt különösebben nehéz feladat, a második számú Táncsics Mihály úti alakulat viszont rangadót játszott a Kistarcsa ellen. Méghozzá olyat, amin „segíthetett” a GEAC-nak, ha pontot vagy pontokat oroz el a második helyezett vizitálóktól.
Az egyetemi gárda simán hozta a kötelező győzelmet, a GSK II. (képen kékben) azonban – főként az első félidőben mutatott vérszegény támadójátékának köszönhetően – alulmaradt egy gólban gazdag ütközeten.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép A-csoport, 24. forduló:
Gödöllői EAC-SZIE – Vácszentlászló SE 7-1
(2-0)
Gödöllői góllövők: László Viktor, Gyetván Péter, Beregszászi Béla (2-2-2), Juhász Tamás.
A Gödöllői EAC-SZIE együttese 58 ponttal, 125-33-as gólkülönbséggel 1. a csoport tabelláján.

Gödöllői SK II.-Szada – Kistarcsai VSC 2-3 (0-1)
Gödöllői gól: Kerecsényi Fodor Norbert, Sztriskó Zoltán.
A Gödöllői SK II. csapata 42 ponttal, 69-32-es gólkülönbséggel a csoport táblázatának 5. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online