Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői díjazottak az MRSZ-gálán

2016-12-18 11:05:54

December 17-én az MKB Bank budapesti székházában rendezte meg évzáró gálaestjét a fennállásának 70. évfordulóját ünneplő Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ). Az eseményen – az idei esztendőben nyújtott teljesítményük alapján – díjazták a sportág honi legjobbjait.

A szövetség honlapján megjelentek szerint az elismerésben részesültek táborában több gödöllői is akadt. Az utánpótláskorú hölgyeket trenírozó legjobb edzőnek járó díjat Szabados István kapta, akinek irányításával a Gödöllői RC csapata aranyérmet szerzett az Országos Ifjúsági Bajnokságon, és emellett a vezetése alatt álló junior-, valamint gyermekcsapat is bejutott az országos bajnokság döntőjébe.
A legjobb felnőtt női strandröplabda játékosoknak járó címet a Lutter Eszter (Gödöllői RC), Lakatos Enikő (UTE) páros érdemelte ki, amely – sporttörténelmi tettet végrehajtva – ebben az évben sorozatban harm
adszor lett bajnok.

A szövetség MRSZ-emlékérmet adományozott Körösfői Lászlónak, a Gödöllői RC tiszteletbeli örökös elnökségi tagjának, az MRSZ volt elnökének (1997-2006), akinek komoly szerepe volt abban, hogy a sportág bekerült a Héraklész Programba, és hogy a röplabdázás át tudta vészelni a legnehezebb időszakát. Mi több, elnöksége alatt a férfi válogatott kiharcolta a 2001-es, akkor még tizenkét csapatos Európa-bajnokságon való részvétel jogát.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online