Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Villanyoszlopnak csapódott autójával a gödöllői rendőrök által üldözött férfi

2016-11-27 11:47:26

A Gödöllői Rendőrkapitányság járőrei november 26-án, az esti órákban az isaszegi vasútállomás előtt hajtottak végre ellenőrzést, aminek során 21 óra körül – a szolgálati járműből kiszállva – rendőri intézkedés alá akartak vonni egy személyautót.
A 35 éves sofőr a rendőrök jelzésének ellenére nem állt meg. A járőrök beszálltak a szolgálati autóba és követni kezdték a személygépkocsit, majd néhány perccel később a Petőfi Sándor utcában érték utol. A jármű ekkorra egy villanyoszlopnak ütközött, majd egy kerítésnek csapódott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

A személyautót vezető K. Zsolt 35 éves isaszegi lakos esetében azonban felmerült, hogy a járművet ittasan vezette, ezért mintavétel céljából az orvosi ügyeletre állították elő. Ellene eljárás indult a Gödöllői Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán. Ennek során a nyomozóhatóság szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit – adta hírül a police.hu.


Az esettel kapcsolatosan Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsot, majd biztosították a helyszínt. Az összetört jármű elszállításáról a rendőrség gondoskodott. Fotó: BM OKF médiaszerver/PMKI Gödöllő HTP


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online