Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megizzadt első idénybeli hazai győzelméért a gödöllői tizenegy

2016-09-10 18:19:35

Az eddig lejátszott négy meccséből hazai pályán csupán egyetlen pontot gyűjtött a Gödöllői SK alakulta, amely látogatóként száz százalékos (6 pont). Ideje volt tehát, hogy Szász Ferenc tanítványai pontokkal örvendeztessék meg az értük szorító gödöllői közönséget.

Sikeréhségüket mutatva kezdték a találkozót a kékmezes házigazdák, akik már a 6. percben vezetést szereztek. Az előny birtokában egy-két esetben ugyan könnyelműsködött a gödöllői védelem, a kínálkozó lehetőségekkel azonban nem tudtak mit kezdeni a dabasiak. Sőt, a 21. percben egy baloldali bepasszból Pap Tamás kétgólosra növelte a GSK előnyét.
A második félidőre mindkét csapat állított a pontosság és a lendületesség képzeletbeli potméterén. A hazaiak lefelé, a támadásban addig cseppet sem acélos vendégek némiképp felfelé tekerték a mutatót. Ennek, a színvonal visszaeséséhez vezető tettnek – a nézőkön kívül – a helyzetkialakítás hatékonysága lett a kárvallottja. Egészen a 89. percig, amikor egy jogosnak tűnő büntetőből a vizitálók szépítettek.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 5. forduló:
Gödöllői SK – FC Dabas II. 2-1
(2-0)
Gödöllői góllövők: Kaiser László, Pap Tamás.
A Gödöllői SK csapata 10 ponttal, 11-3-as gólkülönbséggel a tabella 5. helyét foglalja el.
Következik: Pilisi LK-Legenda Sport – Gödöllői SK szeptember 18., vasárnap 16 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online