Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megyei focibajnokság: két szinten rúgja a bőrt a három gödöllői legénység

2016-07-28 12:50:01

Augusztus második hétvégéjén megkezdi szereplését a Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 2016/2017-es idényének őszi szezonjában a Gödöllői SK csapata. A Táncsics Mihály úti társulat továbbra is Szász Ferenc edző irányításával vág neki az évadnak, aminek folyamán a Biatorbágy, a Dabas II., a Halásztelek, a Kisnémedi, a Maglód, a Nagykáta, a Nagykőrös, a Pilis, a Pilisszentiván, a Százhalombatta, a Taksony, a Tápiószecső, a Tököl, a Tura és a Vecsés formációival találkozik hazai-, valamint idegenbeli környezetben.
A riválisok között négy, a tavalyi szezonban a megyei másodosztályban szerepelt együttes (Dabas II., Tápiószecső, Pilisszentiván, Százhalombatta) van, a többiekkel az elmúlt idényben is ellenfélként találkozott a főként fiatal játékosokra épülő gödöllői tizenegy.


Egyfajta nóvumnak nevezhető, hogy hosszú évek után nem lesz gödöllői érdekeltségű alakulat a Pest megyei II. osztályban. Eddig a Gödöllői EAC-SZIE oszlopos tagja volt a mezőnynek, ám az idén tavasszal zárult pontvadászatban csupán a Közép-csoport 13. helyén zárt, amivel tulajdonképpen kiírta magát a három csoportra szűkített csapatlistából.
Ennek egyenes következménye, hogy két gödöllői labdarúgó-formáció rivalizál majd a 7 csoportosra bővült megyei harmadik vonalban. A GEAC-SZIE és a Gödöllői SK II. a 14 együttest számláló Közép-A jelű csoportba került, ahol – augusztus utolsó hétvégéjétől – egymás ellen, illetőleg a Dány, a Fót, a Galgahévíz, a Kerepes, a Kisalag, a Kistarcsa, a Kóka, a Mogyoród FC II., a Mogyoród KSK, a Tóalmás, a Vácszentlászló és a Zsámbok II. gárdájával szemben küzdenek meg a bajnoki pontokért.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online