Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Az ezüstérem fogságába került a gödöllői strandröplabda-páros

2016-07-10 17:39:05

Július második hétvégéjén a Balaton észak-nyugati csücskében található Gyenesdiás adott otthont a strandröplabda országos bajnokság (ob) harmadik fordulójának. A megmérettetésen nem kevesebb, mint nyolc gödöllői érdekeltségű páros indult. Női fronton a második, nyíregyházi fordulóban ezüstérmes Szabó Dorka és Tóth Eszter, Háfra Orsolya és Háfra Dominika, Nagy Kitti és Nagy Szabina, Gubicza Laura és Szabó Adrienn, valamint Czene Adrienn és Hackl Szilvia lépett homokra. A férfiak mezőnyében Kalmár Ákos és Batári Csaba, Jánossy Bálint és Molnár István, illetve Vocskó Máté és dr. Horváth Balázs próbáltak szerencsét. A Gödöllői RC egységei közül hét egység (öt női és két férfi) a 16-os főtáblára jutott.

A gödöllői különítményből a legjobb eredményt ezúttal is a Szabó Dorka, Tóth Eszter páros (képen) jegyezte, amely a vasárnapi elődöntőben a Juraszik Patrícia, Villám Lilla alkotta duóval csapott össze, és nagy küzdelemben nyert 2-1-re. A döntőben megismétlődött a nyíregyházi finálé párosítása, és – mint utóbb kiderült – az ütközet végkimenetele is, hiszen a Molcsányi Rita, Szombathelyi Szandra összetételű kettős újra felülmúlta a gödöllőieket (2-0), akiknek be kellett érniük az ezüstéremmel.


Az ob negyedik fordulóját július 30-31-én, Balatonbogláron rendezik meg, míg a végső helyezéseken az augusztus 5-6-i fővárosi döntőben osztoznak a párosok. Fotó: Muzslay Péter


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online