Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Két érmet ütöttek össze a gödöllői strandröplabda-kettősök Nyíregyházán

2016-07-03 20:26:39

Július első hétvégéjén Nyíregyháza volt a házigazdája a strandröplabda országos bajnokság (ob) második fordulójának. Annak ellenére, hogy nem állt rajthoz a bajnoki címvédő – két hete a második helyig menetelt – duó, a gödöllői színekben versenyző Lutter Eszter és társa, Lakatos Enikő (UTE), a Gödöllői RC több párosa is homokra lépett a megmérettetésen.

Közülük a legmesszebbre a női ranglistavezetővé előlépett Szabó Dorka (képen jobbra) és partnere, Tóth Eszter (balra) alkotta kettős jutott, akik az elődöntőben 2-1 arányban legyőzték az első, kispesti fordulóban győztes Dömötör-Mátrai Beáta, Nagy Krisztina duót. A fináléban Molcsányi Rita és Szombathelyi Szandra kettőse volt a gödöllőiek ellenfele. Szabóék jól kezdtek, az első szettet 21-16-ra megnyerték, ám ezt követően két játszmában alulmaradtak, így be kellett érniük a második hellyel.
Férfi vonalon megszületett a gödöllői szakosztály első, országos bajnoki fordulóban szerzett érme: a „történelmi” bronzmedál a Jánossy Bálint, Vocskó Máté kettős érdeme.

Az ob harmadik fordulóját július 9-10-én, Gyenesdiáson rendezik meg. Amint arról korábban már hírt adtunk a Gödöllői RC versenyzői szép számban vesznek részt a 2016-os strandröplabda-bajnokságon, aminek döntője augusztus 6-án lesz.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online