Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fél gödöllői ezüstérem a kispesti homokon

2016-06-19 17:51:03

Lutter Eszter, a Gödöllői RC strandröplabdázója idén is az UTE-s Lakatos Enikővel indult harcba az országos bajnokságon (ob) azért, hogy a végelszámolásnál triplázzon, ami a sorozatban elnyerhető bajnoki címet illeti. Az ob nyitófordulóját június 17-e és 19-e között Kispesten rendezték meg.

A Lutter, Lakatos duó a főtábla nyolcaddöntőjében 2-0-ra verte a Tátrai Nikolett, Tóth-Lakits Petra kettőst, majd a negyeddöntőben ugyancsak 2-0-ra diadalmaskodott a Földi Vivien, Zolnai Vanda páros felett. Egyenes ágon azonban nem sikerült az elődöntőbe jutás, mert a szerb Alekszandra Alekszics, Nina Skarics duó 2-0 arányban győzött ellenük.
A vigaszágon következett az ugyancsak gödöllői színekben versenyző Szabó Dorka, Tóth Eszter kettős, amely 2-0-ra alulmaradt. Az elődöntőben a Szombathelyi Szandra, Villám Lilla (Vasas) alkotta páros ellen 2-1-re nyertek Lutterék, majd a döntőben ugyanilyen arányban elvéreztek az érdi Delta RSC Dömötör-Mátrai Beáta, Nagy Krisztina (egykoron ő is Gödöllőn teremröplabdázott) összetételű duójától.

Az idei ob második fordulójának július első hétvégéjén Nyíregyháza ad otthont. Amint arról korábban már hírt adtunk a Gödöllői RC versenyzői szép számban vesznek részt a 2016-os strandröplabda-bajnokságon, aminek döntőjét augusztus 6-án rendezik meg.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online