Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kalandra fel! Álláslehetőség a gödöllői Curves klubban

2016-06-21 17:09:11

A Kossuth Lajos utca és a Szent Imre utca találkozásánál lévő gödöllői Curves női edzésklub gyakorlatilag minden hónapban kínál különleges programot vendégeinek, akik ezekről az eseményekről a hölgyeknek fittséget kínáló egység közösségi oldalán értesülhetnek. A következő aktualitás az, hogy június 25-én, szombaton 20 órától éjfélig ingyenes, éjszakai, gyertyafényes edzésre várják az érdeklődőket a gödöllői Curvesbe. A tagokat arra kérik, hozzák magukkal barátnőjüket.

Málnási Csizmadia Éva, a Curves-Gödöllő vezetője örömmel számolt be arról, hogy az edzésklub tagsága a megnyitás óta folyamatosan bővül, és kellemes feladat, hogy az ebből eredő igényekhez a trénerek felkészültségének és létszámának növelésével is alkalmazkodni kell.
Jelenleg is keresnek négy fő, érettségivel rendelkező részmunkaidős kollégát, akik akár diákmunka keretében is dolgozhatnak. Tevékenységük napi négy órára korlátozódik, a munkaidő a képzésen való részvételből, kapcsolatépítésből, illetve edzéstartásból tevődik össze. Továbblépési lehetőséget is kínálnak számukra, hiszen a legjobbak akár Gödöllőn, akár az ország más Curves klubjában teljes munkaidőben is elhelyezkednek. Ennek azért van alapja, mert júniustól magyar tulajdonosa lett a közép-európai Curves franchise-rendszernek, így várhatóan sok új klub nyílik az országban.


Kalandra fel! – ezzel ösztönzik a jelentkezőket, akikkel szemben – többek között – elvárás a lelkesedés, az energikusság, a jó kommunikációs- és a kreatív problémamegoldó képesség, valamint az is, hogy az állásra kandidáló számára fontos legyen a csapatszellem.
Aki ezek után kedvet érez a kihívásra, önéletrajzát erre az email-címre küldje el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online