Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kéttucatnyi gödöllői versenyzővel rajtol a strandröplabda országos bajnokság

2016-06-16 17:37:45

Természetesen, ott lesz a 2016-os országos bajnokság (ob) június 17-i kispesti rajtjánál a címvédő Lutter Eszter, aki idén is az UTE-s Lakatos Enikővel indul harcba azért, hogy sorozatban harmadszor nyerjék meg az augusztus 6-i döntőben az aranyérmet.
A Gödöllői RC tavalyi felnőtt strandröplabda keretéből indul majd a bronzérmes Józsa Zsuzsanna és Szabó Dorka is, ám ezúttal előbbi Szűcs Kingával, utóbbi pedig Tóth Eszterrel próbál szerencsét, akik ugyancsak Gödöllőre igazoltak ebben a szakágban. Bánlaki Mária és Lutter Liza, valamint a Nagy-testvérek, Kitti és Szabina továbbra is a szakosztályt erősítik, csakúgy, mint Czene Adrienn, aki idén Jenei Andreával, Dénesi Brigitta pedig a korábbi teremválogatott Dégi Barbarával indul.

A klub teremjátékosai közül Szabó Adrienn Gubicza Laurával, az ifjúsági csapattal aranyérmet szerző Halla Petra Simák Dominikával képviseli majd a gödöllői színeket, és újra összeállt a két éve diákolimpiát nyerő duó, Lados Szilvia és az ugyancsak ifi ob-győztes Kovács Adél is. Utóbbiaknak a korosztályos ob-n is vérmes reményeik lehetnek.
Rajtuk kívül pedig a korábbi gödöllői teremjátékos, Háfra Orsolya is ott lesz majd a mezőnyben, aki az UTE-t erősítő húgával, Dominikával rajtol.

A férfimezőnyben is lesz majd kiért drukkolni: a korábbi kétszeres országos bajnok dr. Horváth Balázs és Vocskó Máté a tavalyi döntőben már gödöllői színekben lett negyedik helyezett, rajtuk kívül pedig a Dunaferr gödöllői utánpótlás-válogatott játékosa, Kalmár Ákos is indul a felnőttek kötött, Batári Csaba párjaként, de számukra a cél itt még elsősorban a tapasztalatszerzés és az augusztusi U20-as ob-n való minél sikeresebb szereplés.

Ahogyan tavaly, úgy az idén is megindult már a gödöllői utánpótláscsoport programja Kleczli Csaba vezetésével. Az edzések minden héten hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken zajlanak délután fél hattól az egyetemi strandröplabda pályán. Jelentkezni erre a helyszínen a vezetőedzőnél, vagy Karádi Zoltán szakosztályvezetőnél (karadizosa@gmail.com) lehet.
A Gödöllői RC a tavalyi idényben utánpótlás szinten is remek eredményeket ért el: versenyzőik két negyedik helyet szereztek a korosztályos országos bajnokságokon, és két ezüstérmet az annak az erősségével megegyező Eötvös Kupa nemzetközi versenyen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online