Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Strandröplabda-ob: címvédés női fronton, gödöllői színekben

2015-08-09 17:33:33

Augusztus 8-án és 9-én a kispesti uszoda napozókertjében kialakított pályákon rendezték meg a 2015-ös strandröplabda-bajnokság országos döntőjét. A hosszas előcsatározások után kiderült, hogy a nőknél biztosan lesz gödöllői érdekeltség a fináléban, miután a Gödöllői RC bajnoki címvédő párosa, Lutter Eszter és Lakatos Enikő a Józsa Zsuzsanna és a városunkban élő Szabó Dorottya alkotta kettős ellen mérkőzik az elődöntőben.

A találkozó nagyon szoros volt, mindkét játszma minimális különbséggel (21-19 és 23-21) dőlt el a Lutter (képen jobbra), Lakatos duó javára. A bajnoki cím sorsáról határozó csatában az igencsak rutinosnak mondható Mátrai Bea és Nagy Krisztina (hosszú évekkel ezelőtt játszott a GRC-ben) várt a gödöllői párosra.


Amire számítani lehetett, bejött. Kiélezett csatában dőlt el a legfényesebb medáliák sorsa. Az immár gödöllői színekben versenyző Lutter, Lakatos duó 2-1 arányban diadalmaskodott, és megvédte bajnoki elsőségét. A bronzérmet a Józsa, Szabó páros szerezte meg. Fotó: Muzslay Péter


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online