Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Desszertként tálalták a CSOKI-t a gödöllői tizenegynek

2016-04-24 18:15:07

A két gödöllői focicsapat közül az előző fordulóban az első számú tizenegy kikapott, míg az egyetemi alakulat magabiztosan diadalmaskodott. Április utolsó vasárnapján a Gödöllői SK a dobogóért harcoló CSO-KI Sport ellen kísérelte meg növelni pontjainak számát, a GEAC-SZIE egysége pedig alsóházi rangadót játszott Csömörön, és kétgólos hátrányból mentett pontot.

Ami Szász Ferenc alakulatát illeti, szűk félóra alatt hátrányba került, és onnan fordította a maga javára a  mérkőzés eredményét. Mégpedig úgy, hogy Varga Bence a 33. percben egy 25 méterről leadott pontos lövéssel egyenlített, majd bő öt perccel később Kaiser László egy gördülékeny módon végrehajtott összjáték után megszerezte a vezetést a GSK számára.
A térfélcserét követően büntetőből növelte előnyét a hazai gárda: a kezezésért megítélt tizenegyest Varga Bence értékesítette. A végeredményt a 77. percben állította be a gödöllői tizenegy, amikor Mudroch Mendel lövése egy védőn megpattanva jutott az ekkor már fáradtsággal is küszködő CSO-KI Sport kapujába.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 24. forduló:
Gödöllői SK – CSO-KI Sport 4-1
(2-1)
Gödöllői gólok: Varga Bence (2, egyet 11-esből) Kaiser László, Mudroch Mendel.
A Gödöllői SK csapata 37 ponttal, 26-25-ös gólkülönbséggel a tabella 8. helyét foglalja el. Következik: Vecsési FC – Gödöllői SK április 30., szombat 16.30 óra.

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Közép-csoport, 24. forduló:
Csömör KSK – Gödöllői EAC-SZIE 2-2
(2-2)
Gödöllői góllövők: Horváth Zsolt, Beregszászi Béla.
A GEAC-SZIE csapata 28 ponttal, 53-64-es gólkülönbséggel a csoport táblázatának 11. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online