Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vereséggel zárta a MEVZA-ligát a gödöllői röpicsapat

2016-02-11 19:16:56

Közép-európai Liga (MEVZA) 8. forduló:
Calcit Ljubljana
(szlovén) – TEVA-Gödöllői RC 3-0 (9, 20, 18)
Gödöllő: Szabó B., Takács, Czina, Szabó A., Csengeri, Széles. Cserék: Bánlaki, Kovács A. (liberók), Kalotai, Hornok, Radomszki.

A szlovén fővárosban, Ljubljanában, az ütközet végkimeneteléstől függetlenül már a legjobb négy közé jutott házigazdák ellen fejezte be szereplését a MEVZA-liga 2015/2016-os kiírásában a TEVA-Gödöllői RC női csapata. A találkozónak valójában nem volt tétje, viszont remek gyakorlási lehetőséget jelentett a riválisok számára.

Éltek is a kísérletezéssel a trénerek, így gödöllői oldalon olyanok is szóhoz jutottak (Szabó Barbara feladóposzton, Kovács Adél liberóként), akiknek általában kevesebb szerep jut. Más kérdés, hogy a betegség miatt némiképp kényszerű próbálkozás kevés sikerrel párosult, ezáltal a hazaiak az első szettben valósággal „lemosták” városunk hatosát, amely a folytatásban már nem játszott annyira alárendelt szerepet. Arra azonban nem volt esély, hogy megnehezítse az összességében nagyon magabiztos, alig több mint egy óra alatt bekövetkezett ljubljanai diadalt.

A TEVA-Gödöllői RC együttese 3 ponttal (1 győzelem, 7 vereség), 5-22-es szett- és 537-659-es pontaránnyal a 8. helyen végzett a kilenc csapatot számláló mezőnyben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online