Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda MEVZA-liga: újabb vesztes meccset élt meg Mariborban a gödöllői hatos

2016-02-04 19:17:54

Közép-európai Liga (MEVZA) 6. forduló:
Nova KBM Branik Maribor
(szlovén) – TEVA-Gödöllői RC 3-0 (16, 11, 20)
Gödöllő: Nagy K., Csengeri, Czina, Szabó A., Stefanik, Széles. Cserék: Bánlaki (liberó), Szabó B., Radomszki, Hornok, Kalotai.

Az egy nappal korábban a Nyíregyháza ellen simán elvesztett MEVZA-liga mérkőzés után a házigazda mariboriak ellen lépett pályára a nemzetközi megmérettetés-sorozatban a gödöllői röplabda-csapat. Az előző napon mutatott játék alapján csoda lett volna a vendégsiker.

Az első szettben mutatott, kevés elemében vállalható gödöllői produkció nem utalt a csoda leghalványabb esélyére, hiszen a házigazdák temérdek könnyű, sok esetben a mieinktől ajándékba kapott ponttal masíroztak a magabiztos részsiker felé. Ráadásul, a két csapat közötti szakadék – leszámítva a harmadik játszma első felét – tovább nőtt, így borítékolhatóvá vált az összességében magabiztos maribori diadal. Ha valakit dicsérni lehet a gödöllői társulatból, talán a sérüléséből visszatérő Csengeri Petrára voksolnánk, aki a mérkőzés folyamán „megcsinált” 28 TEVA-pontnak a felét termelte.

A következő két – egyben utolsó – Közép-európai Liga (MEVZA) fordulóban a szlovén fővárosban, Ljubljanában játszanak a gödöllői lányok. Február 10-én, szerdán 18 órától a házigazdák ellen meccselnek, míg február 11-én, csütörtökön 18 órakor a horvát Mladost Zagreb együttesével találkoznak.

Hat mérkőzés alapján a TEVA-Gödöllői RC együttese 3 ponttal, 4-16-os szett- és 400-488-as pontaránnyal a 8. helyen áll a kilenc csapatot számláló mezőnyben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online