Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fejbetérdeléssel lett aranyérmes a gödöllői bunyós

2015-10-20 16:08:09

Október második szombatján Tökölön rendezték meg a XIX. Kick-box WAKO Nemzetközi JENOX-kupát. A küzdősport eseményre 7 ország 39 klubjának közel 300 versenyzője nevezett. Természetesen, Varjú László és Ócsai Zsolt tanítványai, a Gödöllői Muay Thai és Boksz Egyesület sportolói is képviseltették magukat a rangos megmérettetésen, és ismét pazar mérleggel zárták a viadalt: 2 arany-, 3 ezüst-, illetve 2 bronzéremmel tértek haza.

Első gödöllői versenyzőként a -70 kilogrammosok mezőnyében lépett szorítóba Majláth Bianka., aki a tőle megszokott remek teljesítményt nyújtva, ezúttal is egészen a döntőig menetelt, ahol csak a magyar bajnok tudta legyőzni – pontozással.
Utána a juniorok között Kádár Norbert (térdelő sorban jobbra) következett. A -63 kilogrammosok között a bronzérmet sikerült megcsípnie. Ám, ha kevésbé lejt a hazai pálya, ennél előkelőbb helyezést is elérhetett volna. A juniorok között harcolt Varjú Dominik (térdelő sorban balra) is, aki szintén egy harmadik helyezéssel lett gazdagabb, méghozzá minden bizonnyal eddigi legfárasztóbb mérkőzése után.

Hasonló súlycsoportban, de a felnőttek között indult Dóra Márk (térdelő sorban középen), aki szintén a döntőig verekedte magát, ahol csak a nála jóval magasabb, 34 meccses rutinnal rendelkező ellenfelétől szenvedett vereséget.
Prokaj Milán (álló sorban balról az első) és Villányi Tamás (álló sorban balról a második) a -79 kilogrammosok mezőnyében indultak el. Az edzőtársak külön sorsolási ágon bunyóztak, és mindketten legyőzték ellenfeleiket, ezáltal a döntőben egymással kellett megküzdeniük. Tamásnak néhány találat után annyira vérezni kezdett az orra, hogy a bíró kénytelen volt lefújni a meccset: a sérült bunyósé lett az ezüst-, míg Miláné az aranyérem.

Utolsóként a gödöllőiek közül a rutinos Demetrovics Ádám (álló sorban jobbról a második) húzott kesztyűt a -71 kilogrammos súlycsoportban, és biztos kézzel öklözte magát a fináléba, ahol fejbe térdelte ellenfelét. A WAKO-rendszerben teljesen szabályos megmozdulás technikai KO-t eredményezett, így Ádám zsinórban negyedik aranyérmét is begyűjthette.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online