Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fúziós újonc ellen vezekeltek a Gödöllői SK focistái

2015-10-11 17:41:59

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 9. forduló:
CSO-KI Sport – Gödöllői SK 2-0
(1-0)

Az újonc Csomád és Kisnémedi csapatainak fúziójából létrejött, sajátos fantázianevű alakulat kisnémedi otthonában vendégeskedett Szász Ferenc együttese, amely azzal a tudattal léphetett pályára, hogy sikere esetén megelőzi riválisát a tabellán. Sőt, úgy alakultak a dolgok, hogy a találkozó győztese – amennyiben az ebből a szempontból releváns mérkőzéseken olyan eredmények születnek – elérheti a dobogós pozíciót.

Nos, ez nem a Gödöllő lett. Ennek fő oka a vendégek pocsék helyzetkihasználásában keresendő. A hazaiak – ha a félidők közötti szünet idejét nem számoljuk – lényegében öt perc alatt döntötték el a három bajnoki pont sorsát, úgy, hogy az első találatuk a 44., a második pedig a 49. percben keserítette el városunk csapatának kedvét. A CSO-KI vezetőgólját Méhes Pál tizenhatoson belüli szabálytalansága előzte meg: a megítélt büntetőt Faragó István értékesítette, majd Pádár Gábor vette be a gödöllői kaput.
Tett ugyan kísérleteket hátránya ledolgozására a GSK tizenegye, de a támadások rendre elhaltak a mérkőzés lefújásáig hátralévő időben főként a rombolásra összpontosító házigazdák ellen.

A Gödöllői SK csapata 13 ponttal, 7-10-es gólkülönbséggel a tabella 10. helyét foglalja el. Következik: Gödöllői SK – Vecsési FC október 17., szombat 15 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Közép-csoport, 9. forduló:
Gödöllői EAC-SZIE – Csömör KSK 2-0
(0-0)

Angyal Zoltán duplája (51. és 61. perc) döntött az esélyesebb egyetemi formáció javára a tabella utolsó előtti helyén tanyázó, ebben a bajnoki osztályban újonc csömöriek ellen.
Nyolc mérkőzés alapján a GEAC-SZIE csapata 11 ponttal, 17-17-es gólkülönbséggel 10. a csoport tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online