Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői érmek a brutálfutáson

2015-07-01 09:57:23

Nemrégiben a nyáregyházi motocross pályán a motorok zúgását az akadályfutók sáros lábtocsogása és a szurkolók buzdítása váltotta fel, hiszen akkor rendezték meg a Brutálfutás 4.0-t. Az extrém-akadályfutó versenyek állandó résztvevője, városunk crossfit csapata a BloodFit is ott volt a versenyen. Sár, füst, szögesdrót: csak néhány, a számtalan elemből, amivel a szervezők igyekeztek minél jobban megnehezíteni a versenyzők küzdelmét a hét kilométeres pályával és önmagukkal.

Az óránkénti futamok után a továbbjutók között a döntőben dőlt el a végső sorrend. A mintegy 1.500 induló közül a BloodFit négy tagja, Kéri Veronika, Maklári-Papp Judit, Ambrus Ádám és Czindrity Attila került a döntőbe.  Az utóbbi dobogós helyezése már a rajt alapján borítékolható volt, a kérdés csak az lehetett, hogy milyen színű érem kerül majd a nyakába az eredményhirdetésen. Óriási küzdelemben végül az ezüstérmet hozta el az összetett versenyben Vér Gábor és Vér András csapatának leggyorsabbika.
A női indulók között is bizonyítottak a gödöllőiek: nagy csatában, mindössze egyetlen másodperccel csúszott le a dobogó középső fokáról, és kategóriájában harmadik helyen végzett Maklári-Papp Judit. Kéri Veronika a 6., míg Ambrus Ádám a 9. helyen ért célba saját kategóriájában, a futamok legjobbjainak döntőjében.


A BloodFit ezen a versenyen az alábbi versenyzőkkel képviselte magát és Gödöllőt: Ambrus Ádám, Berze Gergely, Czindrity Attila, Czindrity Réka, Diósi Csaba, Gyergyói Edit, Jekkel Dániel, Kéri Veronika, Leitner Miklós, Maklári-Papp Judit, Moldován Ákos, Pintérné Pirók Rita, Sebők Dávid és Török Andrea.

Aki kellő motivációt, kitartást és erőt érez magában, illetve szeretne csatlakozni egy folyamatosan növekvő számú sportközösséghez, várják a Táncsics Mihály úti Villa Grandéban, ahol heti öt edzést tartanak. Hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 19 órától, szombaton pedig 9 órától.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online