Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Női fronton a Gödöllő lett Pest megye legjobb kézilabda-csapata

2015-06-06 17:59:02

Teljes lesz-e a Gödöllői KC éremkollekciója? Ez volt a fő kérdés a június 6-án, a mogyoródi Grosics Gyula Sportcsarnokban megrendezett női megyebajnoki döntő előtt. Férfi fronton a gödöllői klub felnőtt csapata bronzérmet nyert az NB II. Keleti-csoportjában, az ifjúságiak pedig ugyanitt ezüstérmesként zárták a 2014/2015-ös bajnoki idényt.

Június első szombatján a hölgyeken volt a sor, akik a tápiószelei Euronovex USE együttese ellen léptek pályára a Pest megye bajnokának járó aranyéremért.
A találkozó nem igazán indult jól a gödöllőiek számára: az első félidő derekán, 15-9-es tápiószelei vezetésnél veszni látszott a legértékesebb medália. A riválisnak szinte minden bejött, miközben városunk csapatának tagjai sorra kihasználatlanul hagyták a gólszerzési lehetőségeket. A térfélcseréig sikerült felzárkózni, így a második játékrészt 14-17-es állásból folytathatta a GKC társulata, amely agresszívabb játékra váltott, és az 50. perc tájékán, 23-22-nél átvette a vezetést. A végjátékot harcias, időnként paprikás hangulatú percek jellemezték, ami nem csak a több száz fős szurkolósereget villanyozta fel, hanem a gödöllői lányokat is, akik 31-29 arányú győzelmükkel megyebajnokként hagyták el a küzdőteret.


A sikerkovácsok névsora: Fischer Gyöngyi, Máté Szabina, Vitinger Kinga, Finta Mónika, Ambrus Vera, Agárdi Jasmin, Kozák Emese, Szűcs Márta, Szabó Viktória, Tóth Viola, Sarkadi Adrienn, Juhász Rebeka, Franki Katalin, Kenderfi Anna. Edző Soós Zoltán. Fotó: Marsi Dániel


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online