Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda: letaszították a gödöllői egyetem csapatát a trónról

2015-05-31 13:21:19

Nem sikerült a triplázás a gödöllői központú Szent István Egyetem női röplabda-csapatának a Magyar Egyetemi és Főiskolai Bajnokság (MEFOB) május utolsó hétvégéjén, Gödöllőn, a Petőfi iskola tornacsarnokában megrendezett országos döntőjében. Kovács Attila két évvel ezelőtt és tavaly aranyérmet szerzett együttese az első napi – a Budapesti Corvinus Egyetem elleni 3-0-ás, illetve az Eötvös Loránd Tudományegyetem elleni 3-1-es – sikerek alapján joggal pályázott a címvédésre.


A SZIE-formáció vasárnap délelőtt úgy léphetett pályára a Testnevelési Egyetem különítménye ellen, hogy 3-2 arányú vereséggel is bajnoknak mondhatja magát. Ehhez azonban lényegesen összeszedettebb játékra lett volna szüksége az őszi felnőtt Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott keret három tagját, Szakmáry Grétát, Csengeri Petrát és Lutter Lizát is soraiban tudó házigazda társulatnak.
A fővárosiak végül 3-1 arányban nyertek, majd, miután az ELTE szettveszteség nélkül múlta felül a Corvinus egységét, jobb játszmaarányának köszönhetően elorozta az elsőséget a SZIE alakulata elől. A harmadik helyen a Testnevelési Egyetem csapata végzett, megelőzve a Corvinus Egyetem együttesét.

A torna legjobb ütőjátékosának járó különdíjat a SZIE színeiben jeleskedő Csengeri Petra érdemelte ki.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online