Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vádemelési javaslat a kórházi rablás gyanúsítottja ellen

2015-05-17 09:30:13

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy 53 éves budapesti nő ellen. A helyi rendőrség munkatársai a napokban befejezték a nyomozati munka rájuk eső részét, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Előzményként említhető, hogy az ügyben jelenleg rendelkezése álló adatok szerint a nő 2014. május 5-én 9 óra és 11 óra közötti időben bement egy kistarcsai egészségügyi intézménybe, ahol összeismerkedett az egyik beteggel. A sértettnek azt állította, hogy a főnővér küldött neki egy italt, amit a hátralévő vizsgálatok előtt meg kell innia. A beteg az italtól bódult állapotba került és magatehetetlenné vált. A gyanúsított ezt kihasználva, bement a sértett betegszobájába és onnan eltulajdonította a táskáját, amiben készpénz, iratok, valamint mobiltelefon volt.
A végrehajtott nyomozási cselekmények eredményeként a gödöllői rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható budapesti nőt, és 2014. július 28-án elrendelték a körözését.

Az intézkedés hatására állampolgári bejelentés érkezett, aminek alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság XX-XXIII. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai 2014. augusztus 26-án megjelentek egy budapesti, XX. kerületi háznál, ahol intézkedés alá vonták az 53 éves asszonyt. A fővárosi rendőrök a nőt elfogták és előállították. A gödöllői rendőrök 2014. szeptember 9-én gyanúsítottként hallgatták ki rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online