Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Meddő csatárok, konyhára küldött játékvezetőnő

2015-04-04 18:18:03

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 21. forduló:
Gödöllői SK – Tura VSK 0-0


Az ezt megelőző négy fordulóban veretlen (2 győzelem, 2 döntetlen) és a végelszámolásnál akár a dobogós pozíció elérésére is esélyes Tura elleni ütközet minél sikeresebb megvívása volt a gödöllői tizenegy tagjainak feladata húsvét szombaton.

Bár, a helyzetek alapján közelebb állt a győzelemhez a hazai társulat, gól nélküli pontosztozkodással zárult a küzdelmes, számos, alattomos szabálytansággal tarkított összecsapás. A főként a turaiakra jellemző tisztátalan játék nem könnyítette meg Peitli Stella játékvezető dolgát, aki az első félidőben sorra osztogatta a vendégeknek a sárga lapot. Az érzékelhetően nem túl nagy rutinnal rendelkező dirigens hölgy a későbbiekben sem lopta be magát a vizitálókért szorítók szívébe, így a második félidőben megkapta: inkább a konyhába menjen főzni.

Ami a mérkőzés alakulását illeti, a gödöllőiek álltak közelebb a gólszerzéshez, de a 38. percben, a képen fehér felsőben látható Fülöp Alex lövése után a labda a kivetődő turai kapus mellett a jobb oldali kapufán csattant. A találkozó krónikájához tartozik még, hogy a 86. percben a vendégek játékosa, Tóth Tamás begyűjtötte második sárgáját, így a lefújásig emberelőnyben próbálkozhatott a hazai gárda. Sajnos, eredménytelenül.

A Gödöllői SK csapata 23 ponttal, 35-45-ös gólkülönbséggel a tabella 12. helyén áll a Pest megyei bajnokságban. Következik: Nagykőrösi Kinizsi TL FC – Gödöllői SK április 12., vasárnap 16 óra. Ezt megelőzően, április 8-án, szerdán 16.30 órától a Gödöllői SK együttese a Vecsési FC ellen játszik a Pest megyei Kupa (Magyar Kupa előselejtező) nyolcaddöntőjében, a Táncsics Mihály úton.


Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 21. forduló:
Gödöllői EAC – Verőce SE 2-4
(2-0)

Élcsapat látogatott a tavaszi idényt imponáló eredményességgel kezdő egyetemi csapathoz. Olyan, amely – hasonlóan a házigazdákhoz – még nem kapott ki a bajnokság második felében.
Ezúttal sem, pedig az első félidőben Menyhárt Péter (8. perc) és Müller Péter (15. perc) találataival már-már biztosnak látszott a házigazdák győzelme. A második játékrészben azonban megjárta a poklot Nagy Béla formációja, a vendégek négyszer is bevették a megújulásra már nem képes GEAC kapuját.

A Gödöllői EAC együttese 23 ponttal, 41-45-ös gólkülönbséggel a 9. helyen áll a csoport tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online