Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői küzdősport-parádé Zalaegerszegen

2015-03-12 17:04:13

Ismét parádésan szerepeltek a Gödöllő Muay Thai és Boksz Egyesület versenyzői a februári nyílt WAKF országos bajnokságon, Zalaegerszegen. Varjú László és Ócsai Zsolt tanítványai két arany- és három ezüstérmet zsebeltek be a rangos viadalon.

Elsőként a legutóbb kiütéssel győztes, még csak 15 éves Kádár Norbert lépett a szorítóba a -62 kilogrammos súlycsoportban. Döntőbeli ellenfele már az első menettől kezdve tartott tőle: jogosan, hiszen a gödöllői bunyós egyhangú döntéssel nyerte meg az aranyérmet. Majláth Bianka követte klubtársa példáját a -63 kilogrammosok között, egyértelmű győzelemmel érdemelte ki a dobogó legfelsőbb fokát.


Ezután két 17 éves versenyző következett: ebből Peteranecz Viktor menetelt a -74 kilogrammosok mezőnyében, egészen a döntőig, ahol ellenfelére kétszer is rászámoltak, és az utolsó menetben csak a gong mentette meg. Ennek ellenére mégis a hazai versenyzőé lett az arany…
Egy súlycsoporttal feljebb Povázson Patrik a finálét követően büszkén hagyta el a ringet, miután kihirdették győztesnek. Csakhogy a bíró jelezte, hogy tévedett, így ellenfele nyert. Utolsóként az UBC versenyzője, Borbély Károly bunyózhatott az aranyéremért. A 92 kilogrammos sportoló nagyot küzdött, alulmaradt, de így is büszke lehet a második helyre.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online