Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Így elemeztek az elvérzett gödöllői polgármester-jelöltek

2014-10-13 16:19:38

A Gémesi György és a lokálpatrióta klubos képviselőjelöltek fölényes győzelmével zárult október 12-i gödöllői önkormányzati választás után, a polgármesteri tisztségért harcba szállt kandidálók közösségi oldalukon hozták nyilvánosságra véleményüket. Íme:

Kovács Barnabás (MSZP-Együtt): Köszönöm a jelöltjeinkre leadott szavazatokat. Elégedettségre nincs okunk, egyéni körzetet nem tudtunk nyerni. Elkeseredésre sincs ok, megelőztük a Jobbikot, az LMP-t, a DK-Liberálisokat, és egyedüli demokratikus ellenzéki pártként ott leszünk a testületben.
Köszönöm képviselőjelöltjeink munkáját. Nem rajtuk múlt, a gödöllőiek többsége ismét a „papírformára” szavazott. A győztesnek telefonon gratuláltam, ő ezt megköszönte, a választás lezárult.

Vörös István (független): Kedves Barátaim! Tisztelt Gödöllői Polgárok! Köszönetemet fejezem ki mindazoknak, akik munkájukkal segítettek, támogattak és sok áldozatot hoztak azért, hogy közös elképzeléseinket, terveinket valóra tudjuk váltani. Sajnos, ez Gödöllőn nem sikerült! Terveink nem estek egybe a lakosság „többségének”(?) elképzeléseivel. A 34.000 lélekszámú városban 25.640 választásra jogosult állampolgárból 41,26%, azaz 10.579 választópolgár nyilvánított véleményt! A siker a lakosság közömbösségén, a választópolgárok beletörődésén, befolyásoltságán múlt.

Kotzián Rudolf: Ahogyan szavaztál... (részlet)
„Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak Veled!
Úgy mondjanak Neked IGEN-t, vagy NEM-et!
Úgy nyújtsanak feléd majd segítő kezet!
Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak Veled!”


Köszönöm a rám adott szavazatokat, a bizalmukat! Gratulálok a győzteseknek!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online