Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Simán jutottak tovább a kupában a gödöllői focisták

2014-10-01 18:03:53

Pest megyei Kupa (Magyar Kupa előselejtező), 4. forduló:
Gödöllői SK – Csomádi KSK 5-0
(3-0)

Az elmúlt idényben még azonos bajnoki osztályban játszottak a riválisok, ám a vendégek búcsúztak a megyei élvonaltól, és jelenleg a másodosztály Nyugati-csoportjában jeleskednek, azaz, a második helyen állnak. A 2013/2014-es szezonban háromszor találkozott egymással a két együttes, és valamennyi összecsapás gödöllői sikerrel zárult: a bajnokságban vendégként és házigazdaként egyaránt 3-1-re nyert városunk tizenegye, a Pest megyei Kupában pedig 6-2-es vereséggel távozott a Csomád Gödöllőről.

Ezúttal sem úszták meg a kiadós vereséget a vizitálók, akik a második sárga lap után kiállított Füzy Mátyás sportszerűtlensége miatt, bő egy órán át emberhátrányban játszottak. Igaz, ekkor már 2-0-ra vezetett a GSK: az utóbbi bajnoki mérkőzéseken nélkülözött Nagy Roland büntetőből (13. perc) és mintegy 17 méterről (16. perc) is bevette a csomádiak kapuját, majd a hazai támadó a félidő hajrájában elérte a klasszikus mesterhármast.
A fordulást követően jócskán ellaposodott az amúgy sem pörgős és izgalmas találkozó. A végig fölényben futballozó házigazdák Józsa Tamás és Switzer Nabil révén még megtoldották a gödöllői góltermést, így végül öttel küldték haza ellenfelüket.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online