Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Négyen tutira bukják a képviselői tiszteltdíjukat

2014-09-16 20:24:53

Ha semmilyen váratlan esemény nem jön közbe, akkor szeptember 18-án, csütörtökön reggel 8 órától üléseznek utoljára a 2010. október 3-án négy évre megválasztott gödöllői képviselőtestület tagjai. Ezt követően már csak október 12-e után, az új gödöllői városvezetés alakuló ülésén gyűlik egybe a településünket irányító, megváltozó összetételű grémium.

Egyelőre csupán annyi jelenthető ki, hogy az október második felében esedékes, eskütétellel is fűszerezett eseményen a mostani testületből négyen biztosan nem lesznek érdekeltek. Név szerint (képen balról jobbra): Futás Levente (Fidesz), Varga András, Guba Lajos és Pintér Zoltán (valamennyi Gödöllői Lokálpatrióta Klub). A várospolitikusok búcsújának oka egyszerű: nem indulnak az önkormányzati választáson.


Futás Levente 2006 óta volt a Fidesz listás képviselője. Először úgy volt, hogy most is indul, de visszalépett a jelöléstől.
Varga András 2006-ban, és négy évvel később is egyéni mandátumot szerezve lett tagja a gödöllői képviselőtestületnek.
Guba Lajos a legrutinosabb városatyák egyike, hiszen már az első, 1994-es önkormányzati választáson képviselő lett, és azóta rendszeresen bizalmat szavaztak neki az általa képviselt településrész polgárai.
Pintér Zoltán 2006-ban egyéni képviselőként került be a városvezetésbe, majd 2010-ben újraválasztották. Képviselői debütálásától 2012 februári lemondásáig alpolgármesterként tevékenykedett Gödöllőn.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online