Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Miért lépett vissza Futás Levente?

2014-08-29 17:47:17

Amint azt korábban hírül adtuk, Futás Levente, a Fidesz-KDNP gödöllői 2-es számú választókerületének jelöltje visszalépett az önkormányzati választáson történő indulástól. Akkor nem sikerült elérnünk a gödöllői önkormányzatban jelenleg képviselői mandátummal rendelkező várospolitikust. Időközben azonban igen, és megkeresésünkre Futás Levente az alábbi sorokat juttatta el szerkesztőségünkhöz:

Tisztelt gödöllői Választópolgárok!
Sokéves gödöllői közéleti munkám után, a választási kampány kezdetén szeretném tájékoztatni Önöket arról, hogy képviselői munkámat a jövőben nem tudom Gödöllőn folytatni. A 2. számú választókörzet jelöltségétől nehéz elhatározás eredményeként visszaléptem. Jó szívvel ajánlom Németh László Fideszes tagtársamat, választókörzeti lakost magam helyett. Németh László közélet iránti elkötelezettségét mutatja, hogy ez idáig is segítette az én képviselői tevékenységemet.
Döntésem mögött a vidéken található családi gazdaságunkban bekövetkezett kihívások állnak, amikkel előre nem számolhattam. Az új helyzet folyamatos jelenlétet kíván meg tőlem, ezért időm nagy részét ott kell töltenem. Tiszta lelkiismerettel és felelősséggel így nem vállalhattam tovább a képviselői munkával járó kötelezettségeket.
A Fidesz munkáját és kampányát lehetőségeim szerint a jövőben is maximálisan támogatni fogom. Bízom benne, hogy döntésemet elfogadják. Köszönöm eddigi bizalmukat, támogatásukat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online