Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Idén Charlie koncertje után lesz hangos a tűzijátéktól Gödöllő belvárosa

2014-09-08 09:51:30

Öt évvel ezelőtt még sörfesztiválnak hívták, azután Belvárosi Napokra keresztelték azt az össznépi kavalkádot, amit idén szeptember 13-án (szombat) és 14-én (vasárnap) rendeznek meg a kastély és a Művészetek Háza Gödöllő épülete közötti területen. Civil utca, ügyességi játékok, arcfestés, kézműves vásár és -foglalkozás, Palánta játszóház és színházi sátor mindkét nap része a programnak.

A rendezvény annyira kinőtte magát, hogy lesz 0. napja is: szeptember 12-én, pénteken 21 órától a Táncz-e Váty zenekar koncertezik a NoVo-színpadon.
Másnap, szeptember 13-án, szombaton sporttal indul a program, futóversennyel az Alsóparkban. Regisztráció 7.30 órától, bemelegítés 8 órától lehetséges, a 8.30 órára tervezett rajt előtt. Kilenc és fél kettő között tánc- és sportbemutatók szórakoztatják a publikumot, majd bemutatkozik Vecsés, mint vendégváros (13.30 óra). Ezt követően felgyorsulnak az események: Süsü, a sárkány (gyermekelőadás, 15.30 óra), Takács Nikolas klubkoncert (17.30 óra), Back 2 Black nagykoncert (19.30 óra), és a nap zárásaként Dj. Szabó László (21 óra) szerepel a kínálatban.

Szeptember 14-én, vasárnap 9.30 órától – öt órán át – ebugatta piknikre várják az állatbarátokat. A délután első fellépője Halász Judit lesz (15.30 óra). Eközben – 16 órától – a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében Robert Thomas: Nyolc nő című bűnügyi komédiájára térhetnek be az érdeklődők, 3.500 forintért. Fél hattól három gödöllői formáció, a Talamba ütőegyüttes, a Fricska táncegyüttes és a Cimbaliband közös előadása csinál kedvet a 19.30 órakor kezdődő Horváth Károly, művésznevén Charlie nagykoncerthez.

A 2014-es gödöllői Belvárosi napok – 21 óra körül – az elmaradhatatlan tűzijátékkal zárul. Először a tavaly október végén felavatott Grassalkovich-szobor „szeme láttára”, és négy héttel az önkormányzati választás előtt.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online