Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egy pontot ért Orbán gólja

2014-03-30 17:35:59

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport 17. forduló:
Gödöllői SK II. – Zsámboki SE 1-1
(1-1)

Jó iramú, harcias derbit vívtak egymással a csapatok, ami abból következett, hogy mind a hazaiak, mind a pillanatnyilag listavezető zsámbokiak a győzelemre játszottak. A teljes igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Legéndi György együttese akár több góllal is megnyerhette volna a találkozót, ha hatékonyabban használja ki helyzeteit.

A vezetést a gödöllőiek szerezték meg a 33. percben, amikor a vendégek kapusa által kitenyerelt labdát Orbán Levente (képen, kék mezben) magabiztosan lőtte a hálóba. A vizitálók egyenlítő gólja – Gacsályi Roland révén – a 45. perc legvégén esett, olyannyira, hogy a középkezdés után a játékvezető azonnal véget vetett az első játékrésznek. A második félidőben a hazaiak többet támadtak, de fölényük az eredményt már nem befolyásolta.

A Gödöllői SK II. csapata 25 ponttal, 36-26-os gólkülönbséggel a 6. helyet foglalja el a csoport táblázatán.


Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 20. forduló:
Gödöllői EAC – Erdőkertesi SE 4-3
(3-1)

Gólzáporos mérkőzésen verte az éllovast Sztriskó István alakulata. A házigazdák Szilágyi Károly, Menyhárt Péter és Somogyi András jóvoltából már az első félidőben háromszor bevették az erdőkertesi kaput, miközben a vendégek csak egyszer voltak eredményesek.
Az utolsó negyedórára felpörögtek az események, mivel a látogatók előbb szépítettek, majd egyenlítettek. Szerencsére, Barkóczi Ádámnak még volt egy slusszpoénja a 80. percben, amivel megszületett a forduló bravúrja.

Tizennyolc mérkőzés alapján a Gödöllői EAC 23 ponttal, 31-39-es gólkülönbséggel a 10. helyen áll a csoport tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online