Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tavaly 85 tűzesethez riasztották a lánglovagokat Gödöllőn

2014-03-14 19:04:37

A 2013. évre tervezett fő feladatok összességében teljesültek – ezzel a mondattal kezdődik Pintér Mihály tűzoltó alezredesnek, a Gödöllő Hivatásos Tűzoltóparancsnokság vezetőjének írásos beszámolója az elmúlt esztendőről. A dokumentumban foglaltakat március 13-án a gödöllői képviselőtestület tagjai is megismerhették, majd vita nélkül elfogadták.

A Szabadság út 28. szám alatt található, felújításra szoruló épületben állomásozó egység működési területéhez összesen 27 település tartozik. A katasztrófavédelmi tevékenységet is végző tűzoltók tavaly 396 darab, beavatkozást igénylő eseménnyel szembesültek: a tűzesetek száma 329, a műszaki mentéseké 218 volt. Téves jelzést 95 esetben kaptak, míg szándékosan megtévesztő jelzés 7 alkalommal fordult elő. A kivonulások száma csökkenő tendenciát mutatott.

2013-ban egy fő hunyt el és 12 személy sérült meg tűzesetben az illetékességi területen. A műszaki mentés során 6 halálos áldozattal és 64 sérülttel volt dolguk a tűzoltóknak. Az elmúlt évben Gödöllőn 85 tűzesethez kellett kivonulniuk, a műszaki mentések száma pedig 80 volt városunkban. Egy évvel korábban ugyanezek az adatok 110, illetve 101esetről tanúskodtak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online