Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Olimpiai ezüstérmes olasz állította meg Gémesit

2014-03-09 13:18:20

Hazai környezetben léphettek pástra a fegyvernem legjobb magyar képviselői a március 8-án és 9-én, Budapesten megrendezett, a MOL Kupáért zajló Gerevich-Kovács-Kárpáti férfi kard Grand Prix-n. A 64-es főtáblán összesen öten vívhattak piros-fehér-zöld színekben, köztük a Gödöllői EAC két versenyzője, Gémesi Csanád és Gáll Csaba. Csanád (képen jobbra) selejtező nélkül szállhatott harcba, míg Csaba a szombati napon kvalifikálta magát a legjobbak táborába.
Gáll Csaba sorsolása annyiban tűnt kedvezőtlennek, hogy mindjárt honfitársával, a 2012-es londoni olimpia egyéni bajnokával, Szilágyi Áronnal kellett meccselnie. Szilágyi 15-11-re nyert, így Gáll Csaba a 63. helyen zárta a viadalt.

A 12. helyen rangsorolt Gémesi Csanád olasz ágat fogott ki: a legjobb 32 közé jutásért Riccardo Nuccio-t lépte le 15-5-re, majd szorosabb asszóban – 7-10-ről fordítva – 15-12-re verte Luigi Miracco-t. A legjobb 16 között az 5. helyen kiemelt Diego Occhiuzzi következett, aki Szilágyi Áron ellenfele volt a londoni olimpiai fináléban. A csörte egy ideig szoros volt, a végét azonban jobban bírta az itáliai fiú, és 15-12-re diadalmaskodott. Csanád a 10. helyen zárta a megmérettetést. Folytatás március 10-én hétfőn, Gödöllőn, a kardvívó Bajnokcsapatok Európa Kupáján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online