Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bukarestbe került Gödöllőről a kardvívók BEK-trófeája

2014-03-10 13:50:49

Címvédőként lépett pástra a házigazda Gödöllői EAC – Gáll Csaba, Gémesi Csanád, Gémesi Bence, Bancsics Máté alkotta – csapata a kardvívó Bajnokcsapatok Európa Kupáján, a Premontrei Gimnázium tornacsarnokában. Az idei, március 10-én lezajlott megmérettetésen összesen hat egyesület pengeforgatói szálltak harca a díszes trófeáért.

A legjobb nyolc között a GEAC erőnyerő volt, az elődöntőben pedig a nagy rivális Vasas formációja következett. Navarrete József tanítványai ígéretesen kezdték a mérkőzést: 30-26-nál még náluk volt az előny, ám az utolsó csörtékre a piros-kékek feltámadtak, és végül 45-40 arányban nyertek.
A bronzderbin a francia Pau France alakulatával szemben próbáltak szerencsét a gödöllőiek, akik ezúttal sem jártak sikerrel, 45-37-re kikaptak, így meg kellett elégedniük a 4. hellyel.


A döntőben a román válogatottal egyenértékű Dinamo Bukarest társulata 45-43 arányban diadalmaskodott a Vasas ellen. Az 5. helyet a brit Imperial Fencing Club csapata szerezte meg, megelőzve az osztrák Fecht-Union Mödling gárdáját.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online