Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kudarchoz vezetett gyenge nyitásfogadás

2014-01-11 19:43:30

Közép-európai Liga (MEVZA) 10. forduló:
SVS Post Schwechat
(osztrák) – TEVA-Gödöllői RC 3-0 (15, 10, 14)
Gödöllő: Antal, Széles, Lutter, Szakmáry, Hackl, Csengeri. Cserék: Lékó (liberó), Erdős, Kriegel Zs., Merkószki, Mester.

Az új esztendő első tétmérkőzésére Bécsbe sodorta a sorsolás a sorozatban még nyeretlen TEVA-Gödöllői RC női együttesét, amely az esélytelen viszonylagos nyugalmával léphetett pályára a jobb erőkből álló osztrák élcsapat ellen. Érdekességként említhető, hogy a találkozón a január eleji világbajnoki selejtezőn tisztesen helytállt magyar válogatott négy játékosa is szerephez jutott: Sándor Renáta a hazaiakat, Szakmáry Gréta, Széles Petra és Csengeri Petra pedig a látogatókat erősítette.

A címeres mez viselésének három-egyeses gödöllői fölénye azonban nem volt mérvadó a közel egyórás késéssel kezdődött összecsapás eredményének alakulásában. A játék minden elemében jobban teljesítő házigazdák valamennyi játszma elején villámgyorsan elhúztak, majd fokozatosan hizlalták előnyüket, és összességében alapos csapást mértek városunk szerény ellenállást tanúsító hatosára.

Szalay Attila, a gödöllői csapat edzője a mérkőzés után úgy fogalmazott, hogy – bár esetenként látott biztató megmozdulásokat – túl gyenge volt játékosai nyitásfogadása ahhoz, hogy esélyük legyen a tisztesebb eredmény elérésére.

Nyolc mérkőzés alapján a TEVA-Gödöllői RC együttese 3 ponttal, 6-24-es szett- és 562-699-es pontaránnyal a 7. helyen áll a nyolc csapatot számláló mezőnyben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online