Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megtört a jég: három ponttal hagyta el a játékteret az egyetemi focicsapat

2013-11-03 17:07:28

Pest megyei II. osztály, Északi-csoport, 12. forduló:
Mogyoród KSK – Gödöllői EAC 0-1
(0-0)

Meglesz-e a GEAC első győzelme a bajnokságban? Erre a kérdésre adott választ Sztriskó István társulatának mogyoródi vendégjátéka.

Nos, ha nem is könnyen, de megtört az egyetemi formáció átka, mert Kurunczi Dániel 55. percben elért gólja járom pontot ért a vendégek számára a sok kihagyott helyzettel tarkított összecsapáson.
Régóta várt győzelmével a GEAC nem tudott javítani pozícióján, ugyanakkor közelebb zárkózott az előtte álló alakulatokhoz.

Tíz mérkőzés alapján a Gödöllői EAC csapata 8 ponttal, 16-26-os gólkülönbséggel a 14. helyen áll a csoportban.

*****************************************************************************************
Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport, 11. forduló:
Szada-Veresegyház VSK II. – Gödöllői SK II. 2-1
(1-0)

Nem kellett messzire utaznia Legéndi György alakulatának, hiszen a szomszédos Szada focipályája nem túl komótos sétával akár félóra alatt is megközelíthető. Nem csak az esős időjárás, hanem a játékvezető – szünetben elismert – tévedése is nehezítette a vendégek dolgát, aki – lesállásra hivatkozva – egy szabályos góltól fosztotta meg városunk második számú fociegységét a meccs elején.

Kisvártatva tizenegyest harcoltak ki a hazaiak, amit értékesítettek, és vezetéshez jutottak. A második félidőben büntetőből egyenlített a GSK II.: Tóth László ellen szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, az ítéletvégrehajtó pedig Kovács Miklós volt.

Kevés hiányzott ahhoz, hogy a találkozó harmadik gólja is tizenegyesből szülessen meg, a gödöllői kapus, Somogyi Tibor azonban hárította a vétlen kezezésért megadott büntetőt. A mérkőzés hajrájában viszont már nem tudta megakadályozni, hogy a frissebben mozgó vendéglátók egy akciógóllal megnyerjék a szomszédvárak ütközetét.

Tizenegy forduló után a Gödöllői SK II. együttese 16 ponttal, 23-14-es gólkülönbséggel a táblázat 7. helyén áll.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online