Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Érik a Gödöllői EAC döntetlenkirályi címe

2013-10-20 16:34:15

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport, 9. forduló:
Galgagyörk-Püspökhatvan SE II. – Gödöllői SK II. 1-3
(1-1)

Nem a csoport legveretesebb csapata jutott Legéndi György tizenegyének erre a fordulóra, hiszen a sereghajtó vendéglátók eddig mindössze egyetlen ponttal büszkélkedhettek. Ehhez képest a hazaiak örülhettek először gólnak a kiábrándító színvonalú összecsapáson, amire Szekeres László pillanatok alatt válaszolt.

A fordulást követően egyre inkább kiütközött a fáradtság a házigazdákon, amit egyéni akciókból elért találattal kétszer is megtorolt a második számú gödöllői fociegység. Előbb Pintér Krisztián vette be a rivális kapuját, majd a vendégek győzelmi nyomatékának tekinthető gólt Pakuts Barnabás jegyezte a 80. perc tájékán.

Kilenc forduló után a Gödöllői SK II. együttese 16 ponttal, 22-12-es gólkülönbséggel a táblázat 5. helyén áll, és a következő fordulóban szabadnapos lesz.


Érik a GEAC döntetlenkirályi címe

Pest megyei II. osztály, Északi-csoport, 10. forduló:
Gödöllői EAC – Kistarcsa 2-2
(1-1)

Kétszer is vezetett, mégsem tudta megszerezni első győzelmét a bajnokságban a Sztriskó István szakmai irányításával készülő egyetemi társulat. Pedig a Kistarcsa nem tartozott a verhetetlen ellenfél kategóriába.


A zöld mezes vendéglátók a 27. percben Czuczor Attila révén jutottak előnyhöz, amit az első játékrész vége előtt nem sokkal eltöröltek a vizitálók. Angyal Zoltán a 67. percben ismét a három pont begyűjtésének kapujába tolta a GEAC-ot, de néhány perccel később a kistarcsaiak kihasználták a gödöllői védelem fatális hibáját (képen), amivel pontot mentettek a sok sárga lappal színesített találkozón.

Nyolc mérkőzés alapján a Gödöllői EAC csapata 5 ponttal, 15-22-es gólkülönbséggel a 14. helyen áll a csoportban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online