Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Dezső bravúrjai is kellettek a Gödöllői SK II. sikeréhez

2013-09-29 18:13:57

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport, 6. forduló:
Váchartyán KSE – Gödöllői SK II. 1-2
(0-1)

Idegenben is esélyesként lépett pályára Legéndi György csapata, amely Pintér Krisztián jóvoltából már a 6. percben vezetést szerzett a kellemetlen ellenfélnek tekinthető váchartyániak ellen. A hazaiak a másodi félidőben addig-addig szorgoskodtak, mígnem kiegyenlítettek.
Szerencsére, erre volt válasza a GSK II-nek, pontosabban Tury Viktornak, aki a 72. percben eldöntötte a három pont sorsát. A vendégek sikeréből fontos szerepet vállalt „Dezső”, vagyis, Garai Szabolcs kapus, mivel több ziccernél is megakadályozta, hogy a labda a hálójába jusson. 

Hat forduló után a Gödöllői SK II. együttese 10 ponttal, 16-9-es gólkülönbséggel a táblázat 5. helyén áll.


Pest megyei II. osztály, Északi-csoport, 7. forduló:
Galgahévíz – Gödöllői EAC 2-2
(1-1)

Továbbra is nyeretlen Sztriskó István csapata a bajnokságban, miután Galgahévízen is csak egy pontra futotta az „egyetemisták” erejéből. Tóth Attila révén a vendégek szereztek előnyt, de a házigazdák előbb egyenlítettek, majd a második félidő elején fordítottak.
A gödöllői pontmentés Birszki Benjámin nevéhez fűződött, aki az 57. percben volt eredményes. Mindkét csapat 10 emberrel fejezte be a találkozót, mert a játékvezető a gödöllői Rákos Balázs (84. perc) és a galgahévízi Gergely Roland (90. perc) sportszerűtlenségét egyaránt piros lappal jutalmazta.

Öt mérkőzés alapján a Gödöllői EAC csapata 3 ponttal, 8-14-es gólkülönbséggel a 14. helyen áll a csoportban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online