Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Matyó piknik az egyetemi sportcsarnokban

2013-05-11 20:30:39

NB I/B. Keleti-csoport, 21. forduló:

Gödöllői KC – Mezőkövesdi KC 29-35 (13-17)

Elenyésző volt az esélye a papírforma alapján annak, hogy a városunk kézilabdázói lesznek azok, akik meggátolják, hogy a mezőkövesdiek Gödöllőn ünnepeljék bajnoki címüket. Nem is történt meg a csoda, ezáltal a borsodiak – akárcsak néhány héttel ezelőtt a Vasas női röplabda-csapata – az egyetemi sportcsarnokban jutottak fel a csúcsra, ami ez esetben az NB I-es tagságot jelenti.


A mintegy 100 főből álló, többségükben eksztázisban tomboló mezőkövesdi szurkolótábor tagjai a mérkőzés elejétől fogva űzték kedvenceiket, és a hangorkánban is megtestesülő nyomást Bartos Gábor csapatának viselnie kellett. Lehetőségeikhez és képességeikhez mérten nem vallottak szégyent a házigazdák, akik – ha csak a kihagyott ziccereket számoljuk – akár nagyobb ellenállásra késztethették volna az esetenként a durva játéktól sem visszariadó bajnokot.

Huszonegy forduló után a gödöllőiek 9 ponttal, 554-613-as gólkülönbséggel a tabella 11. helyét foglalják el. A Gödöllői KC együttese a következő – egyben utolsó – fordulóban (május 18., szombat 18 óra) a Balassagyarmati Kábel SE csapatát fogadja a Hajós iskola tornacsarnokában.

Juniorok: Gödöllő – Mezőkövesd 24-25
Kis híján hatalmas bravúrt hajtott végre a tabellát magabiztosan vezető, és a felnőttekhez hasonlóan, ugyancsak aranyérmes mezőkövesdiek ellen Mácsár Gyula csapata. A tisztes helyállásukért minden dicséretet megérdemlő gödöllői fiatalok a 6. helyen állnak a csoportban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online