Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Csinos lányok a bálterem kifutóján

2012-10-27 19:53:06

Harmadszor rendezték meg a Gödöllői Divatversenyt az Erzsébet királyné Szálloda báltermében. Három évvel ezelőtt Sisi és Diana virtuális felöltöztetése jegyében zajlott le a ruhakreációk vetélkedése, két éve pedig A magyar csipke régen és ma címmel hirdették meg a versenyt, ami tavaly elmaradt.

Idén, az október 27-i döntőben – igazodva a Híres Hölgyek Gödöllőn tematikus év programjához – olyan ruhakölteményeket és rajzokat láthattak az érdeklődők, amik alkotói, tervezői arra adtak választ: szerintük hogyan öltözködnének napjainkban a településünkön különböző évszázadokban élt, vagy megfordult neves nőszemélyek, mint például: Mária Terézia, Erzsébet királyné, Blaha Lujza, Brüll Adél.

A pályázók munkáit két kategóriában (nappali viselet és alkalmi ruha) értékelte a Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színművésznő irányításával véleményt alkotó zsűri, amelynek tagjai – Czédly Mónika, a gödöllői D'Elia Szalon vezetőjének, mint főszervezőnek a közreműködésével – rangsorolták a modellrajz-versenyre beérkezett ötleteket is.

A harmadik alkalommal megrendezett gödöllői divatverseny zenés és prózai műsorszámokkal kísért döntőjében összesen tizennyolcan mutatták be ruhakreációikat. Közülük Gyuris Krisztina érdemelte ki a közönségdíjat. A nappali viseletek készítőinek mezőnyéből a gödöllői Horváth Mária (modellje Terjék Judit volt) bizonyult a legjobbnak, míg az alkalmi ruha kategóriában a budapesti Tóth Alexandra alkotása végzett az első helyen. A modellrajz-versenyt Prahár Brigitta nyerte meg.

A divatverseny legjobbjait – az értékes díjakon kívül – az a megtiszteltetés is érte, hogy ruhakölteményeiket megcsodálhatja a november 17-i Erzsébet bál közönsége a Gödöllői Királyi Kastély lovardájában, ahol a kifutón felvonuló modellek hajviseletét a gödöllői Madách Imre Szakközépiskola legjobb fodrász-tanulói készítik majd el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online