Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Téged keres a Diáksziget

2012-09-16 08:47:25

Október 22-ig várja a Művészetek Háza Gödöllő épületében működő Diáksziget azon fiatalok jelentkezését, akik a felsőoktatásban tanulnak, vagy nemrég végeztek, és szívesen megosztanák fiatalabb társaikkal tapasztalataikat az adott szakról, egyetemről, főiskoláról, képzésről, amiben részt vesznek.

A Gödöllő Ifjúsági Klubként működő Diáksziget csapata azt tervezi, hogy – függően a jelentkezők számától – október közepétől decemberig vagy januárig a fiatal főiskolások, egyetemisták, pályakezdők átadják tapasztalataikat fiatal, középiskolás, pályaválasztás előtt álló társaiknak. Beszélnek arról, mit tanulnak, milyen az iskola, ahol tanulmányaikat folytatják, illetőleg egy kicsit bevezetik a jelenlegi középiskolásokat az egyetemi élet rejtelmeibe.

Célja a kezdeményezésnek, hogy ezek az összejövetelek laza, barátságos hangulatban teljenek, ahol mindenki megkapja kérdéseire a választ a továbbtanulás terén, és segítséghez jut a pályaválasztási döntésben.

Jelentkezni október 22-ig (hétfő) lehet, személyesen vagy postai úton a Gödöllő, Művészetek Háza, Szabadság út 6. címen, vagy a diaksziget.godollo@muza.hu email címen. További információ a hétfőtől péntekig, 12 és 18 óra között nyitva tartó Diáksziget irodában, valamint a (06-70) 371-7838-as telefonszámon kérhető.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online