Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői bajnoki focisiker 176 nap után

2012-09-09 19:06:39

Három forduló után három olyan csapat volt a mezőnyben, amely pont nélkül tanyázott a tabella utolsó helyein. Közülük kettő, a sereghajtó hazaiak és a 15. pozíciót elfoglaló GSK alsóházi ütközetét láthatták a nézők Pécelen.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 4. forduló:
Péceli SSE – Gödöllői SK 0-2
(0-0)

Lilik Pál együttesének hozzáállásán már az első percektől látszott, felszámolná az egyre nyomasztóbb nyeretlenségi szériát. Ennek érdekében temérdek helyzetet dolgoztak ki a gödöllőiek, kihasználni azonban jó ideig egyet sem sikerült. A vendégek támadói körbelövöldözték a péceli kaput, és akadt olyan eset is, amikor a hazai hálóőrt tették naggyá helyezetlen vagy erőtlen lövéseikkel.

A GSK igencsak egyoldalúnak mondható fölénye a 68. percben érett góllá, amikor a csatár szerepkörben tündöklő Nagy Roland egy kidolgozott akció végén bevette a vendéglátók kapuját. A részsiker szárnyakat adott a gödöllői játékosnak, aki bő öt perc elteltével ismét betalált.

Városunk tizenegyének diadala egyfajta áttörésnek is tekinthető, hiszen a GSK alakulata legutóbb március 17-én győzött megyei első osztályú bajnoki mérkőzésen. Bizakodjunk, hogy a következő gödöllői focisikerre nem kell 176 napot várni.

Négy forduló alapján a Gödöllői SK együttese 3 ponttal, 3-9-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 14. helyén áll.


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Nyugati-csoport, 3. forduló:
Gödöllői SK II. – Fóti SE 0-4
(0-1)

Legéndi György együttese 3 ponttal, 3-8-as gólkülönbséggel a táblázat 10. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online