Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői röplabdások az Eötvös Kupán

2012-08-12 09:41:26

A TEVA-Gödöllői RC fiataljai is rajthoz álltak Kelet-Európa legnagyobb röplabda utánpótlás versenyén, a debreceni Eötvös Kupán.

Augusztus 17-e és 19-e között immár 16. alkalommal rendezik meg a nívós, nemzetközi megmérettetés-sorozatot, amin az 1992. január 1-je után született fiatalok vehetnek részt. Ebben az évben gödöllői lányokért is szurkolhatunk, hiszen Szabados István csapata ott lesz az indulók között. A TEVA-Gödöllői RC együttese a koszovói válogatottal, a debreceni Tóth Árpád Gimnázium formációjával, valamint a lengyel Strzelin B jelű alakulatával rivalizál egy csoportban. A mérkőzések két nyert szettig tartanak, és mindenki játszik mindenkivel.

Az idei Eötvös Kupán a lányok mezőnyében összesen 32 csapat küzd majd a minél értékesebb pozíció eléréséért. A csoportból az első két helyezett jut a nyolcaddöntővel (legjobb 16) kezdődő egyenes kiesési szakaszba.

A gödöllői fiatalok két győzelemmel (Stzrelin B, Tóth Árpád Gimnázium) és egy vereséggel (koszovói válogatott) jutottak a legjobb 16 közé.
Itt kikaptak a végső győztes kazah válogatottól, majd legyőzték a kassaiakat. Ezt követően újabb fiaskó következett a lengyel Chelmiec ellen, de a 11. helyért lejátszott helyosztón felülmúlták a szerb Kikinda B társulatát.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online