Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egészségügyi dolgozók elismerése

2012-07-03 18:18:49

Folytatva a hagyományt, idén is átadták a Gödöllő Egészségügyéért díjat. A helyi önkormányzat által tizennégy esztendővel ezelőtt alapított elismerő címet a Művészetek Háza Gödöllő épületének konferenciatermében ma délután megrendezett városi Semmelweis Napon vették át a jutalmazottak.

A várost irányító grémium tagjai június 14-én, zárt ülésen határoztak arról, hogy az előzetesen közzé tett felhívásra beérkezett javaslatok alapján – a gödöllői egészségügyi- és szociális ellátás területén kifejtett kiváló, kimagaslóan eredményes, lelkiismeretes, példaértékű és szolgálatkész munkájukért – 2012-ben kiknek ítélik oda a Gödöllő Egészségügyéért díjat, és az azzal járó pénzjutalmat.

Településvezetőink választása idén Hetényi Péterné röntgen-asszisztensre, dr. Tóth Mária házi gyermekorvosra, valamint a Tormay Károly Egészségügyi Központ megközelítőleg 150 fős, a Gödöllőn és a környékbeli településeken elő mintegy 100 ezer fős lakosság járóbeteg-ellátásában kiemelkedő szerepet betöltő szakmai közösségére esett. A kollektíva nevében dr. Szabadfaly András, az intézmény igazgató főorvosa vette át a kitüntetést (képen balról jobbra).

A programot dr. Szabadfalvi András – a gyermekágyi láz visszaszorításában elévülhetetlen érdemeket szerzett – Semmelweis Ignácról (1818-1865) szóló megemlékezése, illetve Réfi Dóra és Nagy Dóra, a Damjanich iskola tanulóinak szavalata, valamint a zeneiskola Animato Consort furulya-együttesének rövid előadása egészítették ki.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online