Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pályakozmetikázás a Táncsics Mihály úti sportcentrumban

2011-08-06 09:37:25

Már-már kabaréba illő, de a Gödöllői SK csapatának labdarúgói egy ideig nem használhatják a Táncsics Mihály úti füves pályát, a műfüves meg nem szabványos. Ennek első jele, hogy az augusztus 7-én, vasárnap 17 órakor kezdődő, Vasas-HÍD II. elleni Magyar Kupa meccsüket Turán játsszák le. Igaz, a tiltás nem csak rájuk vonatkozik, hanem mindenkire.

Amint arról korábban beszámoltunk, a tavaly júniusban átadott gyepes küzdőtér jócskán tönkrement. A kivitelező és a város képviselői addig egyeztettek, míg arra az elhatározásra jutottak, hogy a sporttelep felújításával néhány éve megbízott vállalkozás munkatársai megkísérlik rendbehozni a pálya legkritikusabb részeit, és elhárítani a problémákat okozó hiányosságokat. A gyeptéglázást is magába foglaló utólagos kozmetikázás tartósságában ugyan sokan kételkednek, ám nincs mit tenni, az állapotjavító tevékenység befejezéséig senki nem focizhat a küzdőtéren.

A Pest megyei I. osztályú bajnokság augusztus 20-án rajtol. A mezőnynek tagja az elmúlt szezonban 11. helyen végzett GSK társulata is. Októberig azonban nagy a valószínűsége, hogy nem láthatják őket a szurkolók Gödöllőn játszani, hiszen kénytelenek lesznek felcserélni az első három hazai meccsük pályaválasztói jogát. Ez a gyakorlatban hat, idegenbeli fordulót jelenthet a számukra, így leghamarabb október első hétvégéjén térhetnek vissza otthonukba a gödöllői focisták. Tavasszal viszont zsinórban legalább hatszor játszhat vendéglátóként városunk tizenegye.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online