Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Varázslatos esküvői fotók a gödöllői Grassalkovich-kastély történelmi falai között

2023-12-14 17:37:38

Az esküvő napja kétségtelenül az egyik legfontosabb momentum az életetekben. Ez az a nap, amikor hivatalosan is elkezditek építeni a közös jövőt. És mi lenne csodálatosabb, mint egy történelmi környezetben megörökíteni ezt, akárcsak a hollywoodi sztárok? Íme, egy álomhelyszín, amely tökéletesen megfelel a kreatív fotózáshoz, egyedi és romantikus élményekkel kombinálva.

Örökítsétek meg életetek legszebb napját eredeti barokk környezetben!
Gödöllő csodálatos város, nemcsak azért mert sokszínű, hanem mert bővelkedik szebbnél-szebb fotós helyszínekben is az ifjú párok számára. A gödöllői Grassalkovich-kastély és kastélykert az egyik legjobb helyszín fotózáshoz, aminek külső és belső terei is varázslatosak. A barokk kastély remekül illeszkedik a minőségi fotók kivitelezéséhez, menyasszonyként boldogan pózolhatsz egyszerű vagy díszes báli ruhában, de egy merész vagy a 3/4-es ujjú menyasszonyi ruha is tökéletes passzol. A végeredmény káprázatos lesz, ami egy életen át végigkíséri házasságotok mesebeli pillanatait.

Hogyan kell felkészülni a fotózáshoz?
Mivel ez hazánk egyik legnagyobb barokk kastélya, fantasztikus és igényes környezetben, így ti is gyönyörű képekkel lesztek gazdagabbak. Azonban mint ilyen népszerű és impozáns helyszín van néhány kritérium és szabály, amit nektek is be kell tartani, ha szeretnétek igénybe venni fotózáshoz. Ezek a következők:

• a fotózás minden esetben előzetes bejelentkezéshez és időpont egyeztetéshez kötött, nincsenek kivételek
• a fotózás megkezdése kizárólag a fotózási díj és a szabályzat elfogadása után vehető igénybe
• a külső és a belső terek mindössze 90 percig használhatóak, ezek túllépése további költségeket jelent
• a díszterem használata mellett a barokk előtér és díszlépcsőház megengedett, esős idő esetén kiváló alternatíva
• fontos előre tudnotok, hogy a kastély területére folyamatosan érkeznek látogatói csoportok és/vagy vendégek, így időnként várakozni kell
• a népszerű helyszínre való tekintettel a fotózáson résztvevők száma maximum 10 személy lehet


Ezek a szempontok abban az esetben érvényesek, ha csak esküvői fotózás a célotok, amennyiben az egész ceremónia a kastélyban zajlik, úgy mindez benne van a terembérleti díjban. Ha ti is kedvet kaptatok, hogy Gödöllő egyik legszebb helyszínén készítsétek el az esküvői fotókat, akkor ne habozzatok, foglaljátok le mihamarabb, a nagy népszerűségre való tekintettel gyorsan fogynak a helyek! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online