Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ingatlanügyek könnyedén, biztonságosan

2023-10-24 10:18:44

Alighanem az ingatlanokkal kapcsolatos ügyintézés az egyik dolog, ami a legtöbb fejfájást okozza abból a szempontból, hogy szeretnénk a lehető legbiztonságosabban csinálni. Ez főleg amiatt van így, mert még egy kisebb lakás is komoly értéket képvisel, amit nyilvánvalóan senki nem szeretne kockáztatni.

Biztonságos megoldás
Az Alex elektronikus jogi ügyintézést biztosít azok számára is, akik ingatlanügyeikkel szeretnének boldogulni. A megbízható szakmai hátteret mindehhez a KRS Ügyvédi Iroda garantálja meglévő és leendő ügyfeleinek. Ez a biztosíték arra, hogy olyan dokumentumok születnek a felületen, amelyekkel kapcsolatban nem lesz panasz, hiszen minden jogszabályi feltételnek, valamint rá vonatkozó törvényi rendelkezéseknek is megfelelnek.

Gyors
Manapság az idő az egyik legnagyobb kincsünk, hiszen jellemzően azt tapasztaljuk, hogy semmi sem elég belőle. A nap 24 órájába próbálunk meg besűríteni minden feladatot, amihez inkább 48 órára lenne szükségünk.

Azonban az idő nem csupán emiatt nagyon lényeges. Hiszen képes komoly fordulatokat hozni akár egy peres ügyben is. Például egyáltalán nem lényegtelen kérdés, ha a bérlőnkkel szemben felszámolási eljárás zajlik, hogy a bérbeadónak a bérlő ingatlanba bevitt ingóságain keletkező törvényes zálogjog, vagy a hitelbiztosítéki nyilvántartásba bejegyzett vagyont terhelő zálogjog az első.

Egy ehhez hasonló helyzetben kiemelten fontos az, hogy minél rövidebb időnkbe kerüljön az, hogy releváns és szakmai válaszokhoz juthassunk, amelyeket alkalmazhatunk a peres eljárás során. A gyorsaság szerencsére nem is lehet kérdés, hiszen az online konzultáció tökéletesen alkalmas arra, hogy a leggyorsabban kínálja a nélkülözhetetlen információkat.


Rugalmas
Az Alex platformját használva, mindössze egy rövid regisztrációt követően máris nekiláthatunk a kiszemelt jogi ügy rendezésének. A standard ügyletek segítségével gyakorlatilag mi magunk létre tudjuk hozni a kívánt dokumentumot, miközben lépésenként haladunk végig a folyamaton.

Nem szükséges személyesen megjelenni az ügyvédi konzultáción, hanem a otthon, a kedvenc karosszékünkben ücsörögve is véghez vihetjük a folyamatot. Ha pedig bármi arra kényszerítene minket, hogy megszakítsuk az ügyintézést, később adatvesztés nélkül, pontosan ott folytathatjuk majd, ahol korábban félbemaradt.

Milyen ingatlannal kapcsolatos ügyeket lehet online rendezni?
Az elektronikus jogi ügyintéző platformon keresztül köthetünk előszerződést, egyösszegű adásvételit, részletfizetéses szerződést egyaránt. Természetesen, egy ingatlan nem kizárólag adásvétel által kaphat új tulajdonost. Éppen ezért ajándékozásra vagy cserére is kínálkozik lehetőség.

A bérbeadás is egy gyakran tárgyalt, ám Magyarországon talán kevésbé kedvelt megoldás. Ám a bérbeadók ingatlanjai ugyanis gyorsan elkelnek még a viszonylag magas árak mellett is. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online