Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: kinyitotta a gólzsákot Bugyiban a gödöllői legénység

2023-10-01 17:10:28

Molnár Zoltán irányításával ebben a szezonban tétmeccsen, rendes játékidőben még nem kapott ki városunk tizenegye. A parádés veretlenségi sorozat tizedik állomása (hat bajnoki, két MOL Magyar Kupa és egy Pest vármegyei Szuperkupa) Bugyi volt, ahol a tabella 9. pozíciójában tanyázó, az augusztustól zajló idényben hazai környezetben fiaskóval még nem szembesült formáció várt a látogatóként is hatékony éllovasra.

Villámrajtot vett a gödöllői társulat, amely a 7. percre – Reznek Donát és Koziorowski Richárd jóvoltából – kétgólos előnyre tett szert. A mezőnyfölény és a magabiztos előny birtokában sok kockázatot nem vállalt városunk tizenegye, amely hatékonyan kezdte a második félidőt is.
Történt, hogy a 49. percben Barabás Ádám „köszönte meg”, hogy az üresen tátongó hazai kapuba terelhette a játékszert, majd három perccel később Balogh Bálint büntetőt harcolt ki, amit Koziorowski Richárd magabiztosan értékesített. Az újabb vendégtalálatra kevéssel több mint 20 percet kellett várni, amikor a gödöllői gólzsák, Kozi beadására a néhány perccel korábban csereként pályára lépett Richter Tamás érkezett jó ütemben, és – mintegy kegyelemdöfésként – a szétzilált házgazdák hálójába fejelte a bőrgolyót.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 8. forduló:
Bugyi-OBO SE – Gödöllői SK 0-5 (0-2)
Gólszerzők: Koziorowski Richárd (2, egyet 11-esből), Reznek Donát, Barabás Ádám, Richter Tamás.
Hét lejátszott mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 19 ponttal, 16-4-es gólkülönbséggel a tabella 1. helyén áll a Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Gödöllői SK – Nagykáta SE-Ulviczky Kft. október 8., vasárnap 15 óra, Szűcs Lajos sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online